Oppstart nedgravd avfallsløsning

Peab Solberg Maskin starter nå jobben med de nedgravde avfallsdunkene. Som vi tidligere har informert om, så blir det da to lokasjoner. En på oversiden og en på nedsiden av parkeringshuset. I anleggsperioden vil de eksisterende containerne bli flyttet på, men vil stå i samme område.

Selve anleggsperioden er fra uke 7 – 9.   

I forbindelse med gravearbeidet, kan det bli behov for å stenge en av innkjøringene til garasjen. Vi ser på løsninger, slik at flest mulig kan bruke parkeringsplassen sin om dette skjer. De andelseieren dette gjelder, vil da få egen beskjed.

Litt om fremdriften:

Fredag 9. februar vil det settes på teletining.

Uke 7 - 9: Mandag 12. februar vil containerne bli flyttet og graving starter. Det settes ned betongkar som selve containersystemet skal plasseres i. Betongkarene vil bli dekket til med store betongplater og dagens avfallscontainere vil da bli flyttet tilbake. Området ferdigstilles, unntatt grøntareal, asfalt, steinsetting og ferdigbefaring.   

Uke 16 Grøntareal, asfalt, steinsetting og ferdigbefaring blir fullført.

Uke 17 vil de nye containerne heises på plass og de gamle vil bli fjernet. Trondheim Renholdsverk vil sette det nye anlegget i drift. Vi vet at det kan fortsatt være full vinter på Høgreina i april, så det kan bli noen forandringer på de to siste ukene.

Informasjon vil fortløpende bli lagt ut på borettslagets nettside https://www.hogreina.no og på Facebook siden til Høgreina bl.

Kontakt styret om du lurer på noe.

Høgreina 7. februar 2024

Med hilsen

styret