Nedgravd avfallsløsning

På generalforsamlingen i mai ble det vedtatt at vi skulle lage en nedgravd avfallsløsning. Vi har brukt sommeren til å få inn tilbud fra entreprenører og til slutt falt valget på PEAB Solberg maskin. De har sammen med styret jobbet frem en søknad til kommunen. Etter ferien ble det sendt inn teknisk plangodkjenning og søknad til kommunen. I høst har det vært noen runder frem og tilbake i forhold til søknaden som ble sendt inn. En av punktene er at både vi og Renholdsverket ønsker noen flere nedgravde containere i forhold til kommunene sin norm.

14. desember ble søknaden godkjent av kommunen

Tidligste oppstart blir i februar. Info vil bli lagt ut. 

Plasseringa på de to stasjonene er likt det som ble presentert og fortalt om pả generalforsamlingen. En på oversiden og en på nedsiden av parkeringshuset. Det har også vært vurdert plassering ved innkjøringa til borettslaget, men vi mener at dette ikke er gunstig i forhold til trafikksikkerheten. Ved en slik plassering har det også gått utover noen parkeringsplasser.

Slik som dagens plassering er, må søppelbilen blant annet rygge for å få tømt tre av punktene. Det vil ikke bli godkjent av kommunen og TRV.

 

Har du spørsmål kan styret kontaktes.

Hilsen styret